Home » Over ons

Al 10 jaar delen wij dezelfde creatieve passie voor fotografie, interieur en ondernemen. We besloten in februari 2018 dat het tijd werd om onze krachten te bundelen.

Ninke is naast erg creatief, vooral erg ondernemend, klantgericht, leergierig en maakt graag een praatje. Door haar studie Management is ze goed in de zakelijke aspecten en heeft ze een goed gevoel voor ondernemerschap.

Renske zit vol creativiteit. Naast haar passie voor fotografie en interieur, besteedt ze veel tijd aan creatieve hobby's, zoals; tekenen en schrijven. Vanaf haar studietijd op de opleiding fotografie heeft ze haar camera altijd paraat staan. Door haar oog voor detail zijn haar foto's van optimale kwaliteit. 

 

"Het is voor ons niet alleen belangrijk dat de klant tevreden is, maar ook dat we zelf 100% tevreden zijn over ons product."

 

Het was dan ook geen verrassing voor onze kennissenkring dat wij een perfecte match zouden vormen in het opzetten van een eigen vastgoedpresentatiebureau waarin we onze kwaliteiten kunnen laten gelden. 

Meer van ons weten? Volg ons op Facebook of Instagram en neem een kijkje achter de schermen van Buro Sowieso!